Tara si Cortes lanseaza single-ul „O Ai”

30 ian.    4.137     

Tara Holtea feat. Cortes - O Ai

Single-ul” O Ai!” este compus de unii dintre cei mai in voga producatori muzicali ai momentului, DJ Sava si Connect-R.
„Am mare incredere in aceasta piesa pentru ca a fost realizata de doi producatori foarte buni, Sava si Connect-R. In plus, Cortes ii da un aer foarte young si catchy piesei, ceea ce imi da mari sperante. Am foarte foarte incantata de participarea lui Cortes pe piesa, pentru ca este un artist pe care il apreciez mult”, declara Tara.
 
Videoclipul piesei „O Ai!” a fost regizat de catre Alex Ceausu si o prezinta pe artista in doua ipostaze constrastante: femme fatale si ingenua. „Este prima colaborare cu Alex Ceaususi mi-a placut foarte tare; a fost amuzant si relaxant la filmari. Videoclipul este unul de imagine, in care am incercat sa arat mai multe „fete ale Tarei” si am mixat mai multe genuri vestimentare, piesa de rezistenta fiind o salopeta de latex, creata special pentru mine, de catre Ana Novic”, adauga artista.
 
Lansarea single-ului „O Ai!’ aduce si o schimbare de imagine si stil muzical pentru TARA HOLTEA: „Noua piesa vine dupa o pauza in care, impreuna cu echipa mea, am cautat piese noi si ne-am gandit sa alegem un alt stil”.
 


Tag-uri: Cat Music, Cortes, O Ai, Tara Holtea,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.552      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii