The Marker ne indeamna sa facem primul pas pentru schimbare

11 ian.    1.546     

The Marker - Primul pas

Trupa The Marker a lansat o piesa manifest in acord cu vremurile pe care le traim, avand un puternic mesaj inspirational. Prin piesa „Primul Pas”, baietii ne indeamna sa ne asumam identitatea de erou si sa producem schimbarea de care avem nevoie, intrucat aceasta sta in puterea si vointa noastra. Daca vom depinde de o persoana providentiala, atunci s-ar putea sa ne confruntam cel mai adesea cu dezamagiri, iar asteptarea s-ar putea prelungi la infinit.
 
„Cine e eroul care schimba lumea mea? Imbraca tu costumul si schimba viata altuia” ne propun versurile, iar istoria ne-a aratat ca oricare dintre noi poate contribui, intr-un fel sau altul, la crearea unei lumi mai bune.
 
Si cum ziua nationala a Romaniei ne-a facut sa reflectam asupra romanilor cu care ne mandrim, The Marker, cu siguranta, face parte din aceasta categorie. In 2008 trupa a cantat pe scena prestigiosului Bridge House 2 din Londra in cadrul Battle of the Bands, un an mai tarziu avea sa reprezinte tara la Cerbul de Aur unde s-a clasat pe locul al doilea, iar in 2010 a insotit-o pe Inna pe acoperisurile lumii in turneul „I Am the Club Rocker”. In palmares, baietii si-au trecut doua videoclipuri care s-au bucurat de aprecieri, iar acum promit nu numai sa incante prin muzica lor, ci chiar sa anime spiritul civic al ascultatorilor cu piesa „Primul Pas”.
 


Tag-uri: lansare, Primul pas, Roton Music, single, The Marker,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii