Theo Rose lanseaza „Noi stim”

15 nov.    1.191     

Theo Rose - Noi stim

Theo Rose, pe numele sau real Theodora Diaconu, a crescut inconjurata de muzica si dans. Recitalurile pe care le sustinea mica artista in fata familiei si a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon, au indepartat orice dubiu asupra viitoarei cariere, era clar nascuta pentru muzica. Dupa serbarile scolare au urmat firesc festivalurile din tara iar premiile si laudele cu care era coplesita au confirmat alegerea facuta.
 
Tanara este inzestrata nu doar cu o voce angelica pe care o controleaza perfect, ci si cu un look proaspat si placut. Mai adaugam la acestea determinare si o atitudine serioasa pentru progres si avem toate premisele unui star in devenire!
 
Ecuatia succesului este completata de efortul depus de Theo pentru a se perfectiona si creste ca artist.
 
Dupa ce acum 2 ani am putut-o admira ca prezentatoare la KIDSing, in prezent ea poate fi urmarita in cadrul show-ului „Te cunosc de undeva” la Antena 1. Theo creste de la piesa la piesa incantand publicul cu vocea si timbrul abordat.
 
Dupa debutul de rasunet cu Diamonds & Pearls, unde tanara canta in duet cu Jester despre compromisuri si riscurile la care se expun artistii în drumul lor spre success, si single-lul „Pe Bune”, care a adunat milioane de vizualizari pe Youtube, Theo revine cu o noua piesa in acelasi stil caracteristic, direct si lejer. Theo este artista ale carei piese vin cu un mesaj structurat si accesibil pe principiul „Punct ochit, punct lovit”.
 
Legat de piesa Theo declara „Fiind o fire sincera si realista, am hotarat fara vreo retinere, sa spun lucrurilor pe nume printr-o piesa. „Noi stim” este piesa unei adolescente, care, ajunsa la pragul maturitatii, realizeaza ca majoritatea baietilor sunt in goana dupa sex si vanitate, si ca femeile au puterea de a le schimba conceptiile si de a le citi gandurile.”
 
Theo Rose stie. Si noi stim. Tu stii?
 


Tag-uri: Noi stim, Roton Music, Theo Rose,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii