Thomas Jack ne poarta pe „Rivers” in cel mai recent clip al sau

25 oct.    1.267     

Thomas Jack - Rivers

Un nou imn al verii a fost dezvaluit si poarta numele de „Rivers” – un single original oferit de DJ-ul si producatorul care a consacrat genul tropical house, Thomas Jack. „Rivers” este construit pe o fundatie de sound relaxat cu un cocktail up-tempo de chitara rece, percutie, totul fiind incununat de vocile lui Jack McManus si Tim Woodcock. Piesa a fost lansata si alaturi de un videoclip menit sa transpuna vizual sensurile ascunse din spatele piesei.
 
Single-ul „Rivers” a fost produs de Thomas Jack si de promotorul de progressive house Junkx si este lansat prin intermediul casei de discuri a lui Pete Tong, FFRR Records. Acesta din urma a fost un adevarat mentor pentru Jack si l-a sprijinit intotdeauna, valorificandu-i aspiratiile care nu s-au limitat la a fi DJ, ci la a fi un showman. Drept urmare, artistul a fost ales sa gazduiasca propriile scene la festivaluri de amploare precum TomorrowWorld sau Splash House.
 
„Am impresia ca in aceste zile sunt prea multe genuri diferite, iar oamenii sunt confuzi in a identifica muzica, mai ales cea dance care este foarte raspandita. Genurile nu mai conteaza in ziua de astazi”, a declarat Thomas Jack.
 
Valul pe care se afla muzica dance astazi i se datoreaza foarte mult muncii lui Thomas. Este greu de imaginat peisajul muzicii dance fara contributiile sale. Jack a pus umarul inclusiv la evolutia unor artisti importanti ai scenei, un exemplu fiind DJ-ul norvegian Kygo.
 
Jack a decoperit house-ul tropical inca de la inceputurile sale cand scena era plina de etichete precum „sax house” sau „sunshine house”.
 
Compozitiile sale au ajutat genul sa creasca si sa se extinda, remixul sau in care a folosit fragmentul „Final Speech” al lui Charlie Chaplin a ajuns pe primul loc la HypeM. In timp ce multi contemporani de-ai sai foloseau sample-uri de saxofon extrase de pe inregistrari vechi de blues, Jack s-a remarcat prin colaborarea cu legenda locala Adrian Symes la saxofon atat pentru piesa „Final Speech” cat si pentru „Symphony”.
 


Tag-uri: Rivers, Thomas Jack,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii