„Time”, un nou track original semnat de Paul Damixie

18 nov.    1.262     

Paul Damixie - Time

După succesul mondial înregistrat de remix-ul său la single-ul lui Adele – „Hello”, DJ-ul și producătorul român, Paul Damixie, lansează astăzi un nou track original – „Time”. Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production.
 
„Sunt foarte încântat de faptul că urmează să lansez această piesă, și, în special, pentru că am avut șansa să lucrez cu o voce extraordinară, foarte dragă mie, pe care vă las pe voi să o ghiciți. Sper că vă veți bucura de piesa aceasta la fel de mult ca și mine „, a spus DJ-ul român.
 
Paul Damixie este producător, remixer și DJ al proiectului Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reușit să transforme hit-ul „Hello” într-un adevărat imn house, care a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam și nenumărate vizualizări pe Soundcloud și YouTube. În 2015, a fost pe primul loc într-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reunește unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului.
 
Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”.
 


Tag-uri: Feli, Hahaha Production, Paul Damixie, Time,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii