Trupa 3 Sud Est este de neoprit

25 oct.    1.678     

3-Sud-Est-Liberi

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul “Emotii”, piesa verii in Romania, Mihai, Viorel si Laurentiu lanseaza single-ul “Liberi”.
 
O co-productie Cat Music si 1 Artist Music, single-ul “Liberi” este compus de catre Laurentiu Duta si lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Dan Petcan si filmat in mai multe locatii impresionante din Romania, printre care Vulcanii Noroiosi.
 
Hitul “Emotii”, cu care baietii de la 3 Sud Est continua povestea de succes din muzica romaneasca, a fost lansat la sfarsitul lunii februarie a acestui an si in foarte scurt timp a intrat in topul celor mai difuzate piese romanesti.
 
Media Forest Romania, singurul sistem de monitorizare a difuzarilor pieselor romanesti la posturile radio si tv, a anuntat de curand topul Media Forest Summer Chart 2014, iar piesa “Emotii” se pozitioneaza pe primul loc cu 3684 de difuzari.
 
In luna septembrie, 3 Sud Est a primit doua premii muzicale importante: Best Group la Romanian Music Awards si Best Come Back la Media Music Awards, iar Laurentiu Duta a fost desemnat Best Producer in cadrul RMA 2014.
 
Tot anul acesta, in luna mai, trupa 3 Sud Est a sustinut un mega concert la Sala Palatului, in fata a peste 4000 de spectator, cu o energie debordanta, amintiri si cu multe “emoții”.
 


Tag-uri: 1 Artist Music, 1AM, 3 Sud Est, 3SE, CatMusic, lansare, Liberi, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii