Un mesaj de ‘iubire’ de la Uddi & Click

18 nov.    1.298     

Click feat. Uddi - Iubire

La sfarsitul anilor ’60, cei de la Beatles spuneau ‘All you need is love’. Mesajul ramane valabil si in zilele noastre, pentru ca iubirea este necesitatea primordiala a naturii umane.
 
Piesa ‘Iubire’ este o poezie urbana pe ritmuri de hip-hop, reggae si pop, desprinsa din realitatea societatii actuale. In ciuda greutatilor prin care trecem fiecare, inevitabil, in viata, iubirea are puterea de a ne vindeca si de a ne face cu adevarat fericiti.
 
‘Iubire’ este o piesa extrasa de pe albumul ‘Trup si Suflet’, semnat Click. Piesa este compusa de Click, impreuna cu Uddi si StyledaKid. Artistii se afla la a doua colaborare, dupa ce anul trecut au lansat piesa ‘Sincer’.
 
‘Ma bucura mult colaborarea cu Click, care imi este mai mult decat coleg de breasla- imi este prieten. Mesajul piesei este simplu: tot ce am avut, avem si vom avea nevoie este sa iubim! Prin urmare, iubiti-va, oameni buni!’, declara Uddi.
 
‘Iubirea cladeste si vindeca. Asa s-a nascut aceasta piesa si asta simt de fiecare data cand o ascult. Sunt mandru si fericit sa-l am alaturi pe Uddi, unul dintre artistii mei preferati si de asemenea un prieten bun. Si pe Style da Kid, unul din cei mai fresh tineri producatori. Dumnezeu lucreaza prin oameni, prin iubire. Pace!’, marturiseste Click.
 


Tag-uri: Click, Click Music, Famous Production, Iubire, Uddi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii