Un nou single de la Raluka: No Question

28 iul.    1.407     

Raluka - No Question

Dupa succesul inregistrat cu hitul „Never Give Up” care a intrat rapid in heavy rotation la radio si care s-a bucurat de difuzari si in afara tarii, Raluka lanseaza acum o noua piesa de senzatie: „No Question”.
 
Compusa de Connect-R si Ciprian Blaga, orchestrata de DJ Sava si Alex Cotoi, pe versuri scrise de Cortes, „No Question” este „o piesa de stare”, dupa cum ne-a marturisit Raluka. „Vine un moment in viata fiecaruia in care simti nevoia sa evadezi din cotidian si sa lasi totul in urma, fara a pune intrebari sau a raspunde la ele. Cu siguranta, foarte multi ascultatori au trecut cel putin o data printr-o asemenea stare si se pot identifica usor cu mesajul piesei”, a declarat artista.
 
Videoclipul filmat in Sinaia si la studiourile Castel o infatiseaza pe Raluka intr-o forma de invidiat, sexy si cu o atitudine puternica si hotarata.
 
„A fost foarte frumos la filmari care s-au desfasurat pe parcursul a 2 zile. Ne-am plimbat putin si cu masinile off-road si, desi a fost frig, ne-am simtit foarte bine”. Conceptul coregrafic ii apartine lui Cristian Miron, cel care a realizat si coregrafia videoclipului Never Give Up, iar Raluka s-a simtit foarte bine invatand noile miscari de dans.
 
„No Question” completeaza palmaresul pieselor de succes din cariera solo a Ralukai, alaturi de „Never Give Up”, „Surrender my love”, „Out of your business” si „All for you”.”
 


Tag-uri: No Question, Raluka, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii