Un nou single de la Uddi „Aseara ti-am luat basma”

23 iun.    1.619     

UDDI - Aseara ti-am luat basma

Vine vara si odata cu ea, un nou single marca UDDI: un remake al uneia dintre cele mai cunoscute si iubite piese din folclorul romanesc: ‘Aseara ti-am luat basma’ a Mariei Tanase.
 
UDDI este un artist versatil, care poate trece cu usurinta printr-o multitudine de genuri muzicale, de la reggae la pop si pana la… folclor. Pentru ca iubeste muzica in toate formele ei si este inspirat de marii artisti ai Romaniei, UDDI ne ofera o alta versiune a piesei Mariei Tanase.
 
Piesa este compusa de catre Randi, care a plecat de la refrenul melodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce imbina folclorul romanesc cu ritmurile reggaeton.
 
Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, care a reusit sa transpuna povestea piesei intr-un bar american din anii ’30. Surpriza clipului este scena de tango dintre UDDI si Ana Barnoschi, partenera sa din videoclip, o ipostaza noua si inedita pentru artist.
 
< < Vreau ca lumea sa se distreze cand asculta 'Aseara ti-am luat basma', sa danseze pe ea, iar daca se intampla asta, ma declar multumit. Imi place mult sa experimentez, sa cant orice gen muzical, sa ma joc si imi doresc ca piesa mea sa aduca un zambet pe fetele oamenilor. > >, spune Uddi.
 
UDDI este un artist care s-a remarcat gratie prestatiei din cadrul concursului X Factor, in urma caruia s-a alaturat echipei Famous Production si casei de discuri Cat Music. De atunci, UDDI este prezent pe toate posturile de radio si TV cu piese proprii, dar si cu colaborari de succes precum Ipotecat (Delia Matache feat. UDDI), Prietena ta (Randi feat UDDI & Nadir).
 


Tag-uri: Aseara ti-am luat basma, Cat Music, Famous Production, Uddi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii