Vescan si Ligia lanseaza un nou clip, „Al tau impiedicat”

31 iul.    1.759     

Vescan & Ligia - Al tau impiedicat

Vescan şi Ligia lansează un nou single „Al tău împiedicat”, o coproducţie Music Expert Company/MediaPro Music.
 
Cei doi artişti nu sunt la prima colaborare, aceştia înregistrând mai multe melodii în trecut, pe vremea când amândoi locuiau în Cluj, piesele vechi bucurându-se de un real succes în rândul fanilor.
 
Noul single spune o frumoasă poveste de dragoste, care cu siguranţă a fost trăită în orice cuplu. „‘Al tău împiedicat’ este o piesă foarte specială pentru mine, încă din prima clipă în care am ascultat-o mi s-a făcut pielea de găină. Având în vedere că eu şi Vescan am mai colaborat în trecut, am avut o chimie excelentă, se pare că şi de data asta s-au aliniat astrele şi am reuşit să facem un single de care sunt foarte mândră. Piesa are un mesaj puternic în care sunt convinsă că ascultătorii se vor regăsi, abia aştept să ascult părerile lor!”, a spus Ligia.
 
„După mulţi ani, mi-am unit din nou forţele cu Ligia pentru această piesă, la care am lucrat cu drag şi spor alături de ‘gaşca’ din care fac parte, Scandalos MusicMusicExpertCompany. Produsă de ‘magicianul’ Mahia Beldo, ajutat şi de Doddy cu un refren mare, am apărut eu cu strofele, iar David DJ a întregit sound-ul. A ieşit o nebunie!”, a spus Vescan.
 
Videoclipul a fost realizat de Vision Production, iar Ligia a venit cu trupa proprie şi au cântat piesa live, pe tot parcursul filmărilor. „Mă aşteptam să fie mai obositor, dar totul a mers că pe roate şi sunt foarte mulţumită de rezultat!”, a adăugat Ligia.
 


Tag-uri: Al tau impiedicat, Ligia, Media Pro Music, MusicExpert Company, Vescan,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.835      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.376      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii