Vocea Sandrei N rasuna suav si fascinant in noul single „N-am baut nimic”

18 nov.    1.209     

Sandra N - N-am baut nimic

„N-am baut nimic” este imnul, in cel mai frumos sens, al pasionalilor, este imnul oamenilor care isi asculta inima nu mintea, instinctul si nu ratiunea. Se zice ca pentru a fi mai indraznet, mai focos ai nevoie de un stimulent. Piesa arata exact contrariul, anume ca dragostea e cel mai puternic stimulent care te poate zapaci si iti amorteste simturile si ratiunea astfel incat faci cele mai nebunesti lucruri. Cand se duce luna la culcare va invit sa va imbatati de dragoste ascultand .”
 
Sandra N, pe numele sau real Alexandra Naftanaila, a stiut de mica faptul ca destinul sau se va uni cu scena si muzica. Canta de la 4 ani, cand a concurat la un show muzical pentru copii, iar la 14 a lansat primul album, cu propriile versuri si linii melodice. A urmat cursuri de canto si tehnica vocala timp de 3 ani la Scoala de muzica a profesoarei Crina Mardare.
 
La 16 ani a decis sa-si demonstreze capacitatile vocale inregistrand un album de cover-uri internationale care a atras atentia industriei asupra sa.
 
Studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, artista continua sa se afle pe scena la diverse evenimente private, unde interpreta o arie larga de stiluri muzicale, de la blues, pop, dance chiar si etno.
 
Pasiunea si determinarea au adus-o in studioul lui Adrian Sina in 2011, care, recunoscandu-i talentul, ii propune colaborarea pentru piesele „Angel”, „Im Sorry”, „Boracay” si „Te joci cu mintea mea”, care devin foarte curând hituri cu milioane de vizualizari pe Youtube, cucerind si topurile muzicale.
 
Dupa succesul de care se bucura in muzica, in 2013 Sandra primeste un rol in serialul „O nouă viata” difuzat de Acasa TV, rol pentru care a facut o schimbare de imagine, vopsindu-si parul roz.
 
In 2014 lanseaza piesele „Liar” si „Ballerina” in engleza, fiind co-textier, care ii deschid drumul spre scenele din Pakistan, Rusia dar si Liban.
 
Alaturi de Adrian Sina lanseaza hit-ul „Ma dor ochii ma dor”, care devenine cel mai popular cantec romanesc pe Youtube la doar câteva zile de la lansare, ajungand si in Top 10 Media Forest.
 
Single-ul „N-am baut nimic” este cu siguranta noua senzatie semnata Sandra N. Povestea tinerei dezamagita in dragoste, care nu rezista tentatiei de a-si cauta fostul este una in care se vor regasi multi ascultatori.
 
Dam tare „N-am baut nimic” si ne alaturam Sandrei in emotionanta poveste.
 


Tag-uri: Adrian Sina, N-am baut nimic, Roton Music, Sandra N,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii