Voltaj lanseaza varianta in limba engleza a single-ului „De la capat”

28 mart.    1.375     

Voltaj

Odata cu participarea la selectia nationala Eurovision, trupa Voltaj lanseaza single-ul „All over again”, varianta in limba engleza a piesei „De la capat”.
 
Single-ul „All over again” este compus si produs de baietii de la Voltaj, alaturi de Deepside Deejyas si de Monica Stevens si Andrei Leonte, iar videoclipul in regia lui Dan Petcan reuneste cadre din scurt-metrajul „Calea Dunarii”, proiect realizat de catre Sabin Dorohoi.
 
Piesa, in ambele variante, este un manifest, un semnal de alarma asupra tuturor copiilor lasati in urma de catre parintii plecati la munca in strainatate. Acum, trupa Voltaj, prin participarea la Selectia Nationala Eurovision, vor sa duca mesajul campaniei la un alt nivel si sa faca cunoscuta si international cauza copiilor care nu se pot bucura de atentie si implicare din partea parintilor care, fie sunt plecati la munca in strainatate pentru a le asigura un trai decent, fie petrec multe ore la locul de munca si astfel pierd etape importante din cresterea copiilor.
 
„Cand am compus si am lansat piesa si campania „De la capat” nu ne-am gandit ca vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama ca acest concurs poate sa ne ajute sa facem cunoscuta si international campania ‘De la capat’. Suntem convinsi ca, daca vom reusi sa castigam in Romania, vom reusi sa facem atenta toata Europa”, declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.
 
Programul „De la capat” este dedicat proiectelor pentru copiii si tinerii aflati in situatii dificile si despre cat de important este sa poti primi o a doua sansa, construita pe incredere, apropiere si ințelegere. Piesa „De la capat” a devenit purtatorul de cuvant al programului www.delacapat.ro in care, cei care doresc, pot sa aleaga sa se inscrie in proiecte derulate de World Vision Romania si Habitat for Humanity România.
 


Tag-uri: All over again, Cat Music, De la capat, Deepside Deejays, lansare, voltaj,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.850      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.390      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii