Vrei sa faci o nebunie alaturi de Baietii?

19 iul.    1.468     

Baietii - Vreau sa fac o nebunie

Trupa Baietii lanseaza astazi „Vreau sa fac o nebunie”, primul videoclip filmat integral cu smarthphone-uri.
 
Piesa urmeaza primului lor single, „Dragoste in lanturi”, care s-a bucurat de mare succes, ajungand pana in finala nationala a concursului Eurovision si auzindu-se la cele mai multe posturi de radio din tara.
 
Single-ul care ne indeamna sa ne luam lumea in cap si sa traim la maximum nebuniile care ne fac fericiti este produs in studiourile DeMoga.
 
Mai multi artisti care au ascultat piesa Baietilor s-au declarat incantati de sound-ul fresh si de ascensiunea rapida a trupei.
 
„Ii sustin, ma bucur ca avem parte de o generatie de artisti talentati” – AMNA
 
„E o piesa foarte buna. A fost un vibe foarte bun cand am fost toti in studio si am compus piesa. Sunt sigur ca o sa se danseze pe ea vara asta” – ROBERT TOMA
 
Cat priveste palmaresul nebuniilor pe care le-au facut baietii, Alecu si-a amintit o poveste care s-a nascut in urma unei provocari: „Eu si Razvan mergeam in club si ne intreceam cine saruta cele mai multe fete. Asa ca, intr-o zi, mi-am propus sa ma intalnesc cu cat mai multe fete posibil intr-o singura cafenea. Mi-am luat unul dintre cei mai buni prieteni cu mine si am inceput sa sun, am stat la cafenea de la 13:00 la 02:00, timp in care m-am intalnit cu 7 fete si chestia comica este ca barmanita a vazut tot ce am facut si cu toate asta am sarutat-o si pe ea la finalul serii.
 
Andy a marturisit ca cea mai mare nebunie pe care a facut-o pana acum a fost: „atunci cand mama credea ca sunt la scoala si eu de fapt am fost cu baietii la bazlin la „Splash! Vedete la apa”.
 
Alecu, Andy si Razvan ne-au impartasit si care sunt nebuniile pe care vor sa le faca anul acesta.
 
Razvan a reusit sa faca o nebunie chiar inainte de lansarea piesei: s-a vopsit din saten in argintiu. „Vara asta ne-am propus sa petrecem fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Vara asta o ardem cel mai bine. Mai vrem sa facem turul Romaniei si sa vizitam tot ce se poate. Ba chiar sa mergem si la mare impromptu si la intoarcere sa facem autostopul si sa vedem cine ne ia, indiferent de destinatie.”, a declarat Razvan.
 
Andy are planuri marete pentru vara asta: „Vreau sa plec la Paris, sa ma duc intr-un parc acvatic, sa sar cu parasuta, sa conduc pe Transfagarasan, sa fug in miez de noapte la mare cu prietenii si sa cant la chitara pe plaja”.
 
Baietii au fost extrem de incantati de atmosfera de la filmari, Razvan spunand ca: „La filmari ne-a placut la nebunie, mai vrem cateva zile ca astea sa ne tot distram”. „Filmarea clipului a fost super! Am avut noroc de o echipa foarte tare compusa din regizorul Bogdan Paun si directorul de imagine Alexandru Muresan de care ne-am atasat, dar si de o vreme excelenta”, l-a completat Andy.
 
Tu ce nebunie ai face acum?
 


Tag-uri: Baietii, DeMoga Music, Robert Toma, Roton Music, Vreau sa fac o nebunie,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii