Vunk si Fly Project lanseaza imnul dorului, „Fa-mi cu mana”

1 iul.    1.439     

Vunk feat. Fly Project - Fa-mi cu mana

Trupa Vunk lansează un nou videoclip, pentru piesa „Fă-mi cu mâna”, imnul Zilei Internaţionale a Dorului, cea mai veselă declaraţie de dor a verii.
 
Melodia a fost cântată în premieră la concertul ‘VUNK în Oraşul Minunilor’, pe 3 octombrie anul trecut, şi a fost extras ca single în urma cererilor repetate ale fanilor, într-o versiune specială, alături de Fly Project.
 
„De când am cântat prima dată în concert ‘Fă-mi cu mâna’ am ştiut că atunci când o vom lansa şi cu videoclip, ea va fi deja un hit pentru fanii noştri. De astăzi, sper să cucerim şi restul de public care aude pentru prima dată acest cântec. La orice spectacol o cântăm, absolut toată lumea dansează, aşa că avem speranţe foarte mari și încredere că va fi unul dintre hiturile verii 2015. Piesa aceasta este şi prima noastră colaborare cu prietenii de la Fly Project, pe care i-am invitat să cânte pe melodia noastră. ‘Fă-mi cu mâna’ este imnul acestei zile de 13 mai, Ziua Internaţională a Dorului, sărbătoare pe care am creat-o pentru a transforma o emoţie pur românească într-o sărbătoare globală”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.
 
Muzică şi textul piesei sunt semnate de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Gabriel Maga şi Tudor Ionescu de la Fly Project.
 
Producţia şi regia clipului a fost realizată de The Brothers M. Deşi vesel, videoclipul vorbeşte despre dor şi are un mesaj emoţionant la final: „Nu poţi să înlocuieşti pe cineva drag cu un obiect”.
 
„Să fie astăzi ziua de când începem să fim mai atenţi la sufletele noastre. Pentru că o sărbătoare durează doar o zi, dar emoţiile ei durează o viaţă întreagă. De Ziua Internaţională a Dorului priveşte-n sus şi fă cu mâna!”, au adaugat membrii trupei Vunk.
 


Tag-uri: Fa-mi cu mana, Fly Project, Fly Records, lansare, Media Pro Music, Vunk,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.510      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii