Xonia lanseaza cel mai HOT videoclip “Booty Down”!

22 oct.    1.366     

xonia-booty-down

Xonia este un artist cameleonic care stie sa isi surprinda publicul cu videoclipuri incitante, coregrafii senzuale sau colaborari inedite cu artisti internationali. Primavara ne-o aduce pe artista cu tot cu noul ei videoclip si o noua coregrafie pentru “Booty Down”.
 
Dansul este cu siguranta punctul forte al artistei nascute in Australia, insa de data aceasta twerk-ul este la un alt nivel. Soundul de raggeton adaptat perfect pentru publicul din Romania, ne face sa spunem ca “Booty Down” este piesa care te va face sa dansezi in club, acasa sau chiar in fata televizorului.
 
Compusa si produsa in Romania, “Booty Down” este o piesa de online ale carei versuri au fost scrise chiar de Xonia impreuna cu baietii de la Pink Elephant, cei care s-au ocupat si de productia piesei, adica Nicolae Stan si Radu Baisan.
&bsp;
‘”Booty Down” este o un lyric video colorat cu multa distractie pe care sunt convinsa ca vom putea sa dansam si sa radem impreuna. Abia astept sa cantam “Booty Down” la concertele mele!” a declarat Xonia.
 
Videoclipul a fost filmat de catre Anthony Icuagu si ne-o infatiseaza pe artista intr-o ipostaza extrem de colorata, iar contrastul dintre miscarile senzuale de dans si culorile din videoclip, ne duce cu gandul la favele braziliene si la miscarile de dans ale fetelor din America Latina. De machiajul Xoniei s-a ocupat Andreea Carapcea, iar Claudiu Sarghe de par.
 
Xonia s-a lansat in industria muzicală românească cu super hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’ au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.
 


Tag-uri: Booty Down, Universal Music, Xonia,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii