XOXO te invita la cel mai cool „Bal de liceu”

11 ian.    1.769     

XOXO

Trupa XOXO lanseaza primul sau single, „Bal de liceu”, in colaborare cu Cojo, piesa produsa de catre Adrian Sina.
 
Acel moment in care „te pierzi si nu stii exact ce vrei sa spui” in fata „printului din povesti”, primii fiori ai dragostei, emotia intalnirii cu toti colegii, bucuria petrecerii pe care nu o vei uita niciodata, fac din balul de liceu cea mai de pret amintire din perioada anilor adolescentei.
 
„Fetele de la XOXO vor fi, de astazi, Next Idol al Romaniei”, declara Adrian Sina.
 
Regizat de catre echipa Ceva de Vis, videoclipul piesei te face martorul unui bal de poveste si a minutelor premergatoare acestuia, prin ochii celor mai cool fete din liceu. In spiritul XOXO, al prieteniei, sinceritatii si al iubirii, cele 2 adolescente, Maya si Alexa cuceresc pe toata lumea prezenta la bal, de la profesorii care par rigizi si timizi la inceput, pana la gasca de elevi prezenta la cea mai fun petrecere.
 
„Am asteptat cu multa nerabdare si bucurie lansarea videoclipului, iar cele aproape 20 ore de filmare au fost deosebit de placute si interesante, prima experienta de acest fel pentru mine. Am avut emotii la inceput, dar echipa de langa mine m-a ajutat sa trec peste ele. Le multumesc tuturor! Am investit multa munca si pasiune si sper din suflet ca acest proiect sa fie pe placul publicului. Eu sunt fericita“, declara Maya.
 
„Pentru mine XOXO este un vis implinit. La filmarea clipului, m-am simtit ca o adevarata vedeta. Toata echipa a reusit, pana la cele mai mici detalii, sa construiasca o poveste – dorinta fiecarei fete de a castiga titlul de Miss. Le multumesc tuturor pentru increderea acordata si efortul depus ca primul nostru single sa fie special. Pentru toti cei care cred in visurile lor, sa nu renunte si sa lupte pentru ca vor avea alaturi oameni minunati, asa cum avem si noi”, declara Alexa.
 
Look-ul funky, de inspiratie „monster high” este realizat de Andra Moga si Ana Mironescu, iar Maya si Alexa sunt senzatiile balului de liceu.
 


Tag-uri:



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii