YAMIRA lanseaza Tortura

26 mai    1.396     

Yamira - Tortura

Dupa succesul international care l-a avut cu piesa „Waterfalls” in colaborarea cu Mattyas, Yamira revine cu un nou single – „Tortura”, produs de Mellina si echipa Mango Records.
Despre noul single „Tortura”, Yamira a declarat: „Versurile piesei spun: No es una aventura Estas una fortuna… Tu eres mi tortura. Este de fapt o aventura si faptul ca ma atrage tipul este ca o „tortura”, o tentatie ce nu pot sa ii pot rezista.
 
Videoclipul a fost filmat de Flavius State si Nicu Nita, iar montajul a fost facut de Anthony Icuagu. Filmarile au avut loc in Queen Casino de pe Calea Dorobanti Bucuresti
 
Despre colaborarea cu Yamira, Mellina ne-a declarat: „Dupa prima piesa pe care i-am facut-o Yamirei am devenit bune prietene. Este un artist care promite multe si pentru care compun de fiecare data cu drag. Speram sa va placa piesa!”
 
Yamira – Ispas Andreea Florentina este în lumea showbiz-ului încă de la vârstă de 7 ani. A studiat canto, dânsul modern și cel clasic iar în prezent deține o agenție de modele si hostess. Si-a facut debutul in muzica, in 2015, alaturi de Mattyas, cu piesa „Waterfalls”.
 


Tag-uri: Mango Records, Tortura, Yamira,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.859      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii