YouTube Vloggers si Marius Moga lanseaza piesa „O facem pentru voi”

17 apr.    1.549     

YouTube Vloggers feat. Marius Moga - O facem pentru voi

Unii dintre cei mai de succes creatori de continut de pe YouTube Romania si-au unit fortele si lanseaza propriul lor imn – „O facem pentru voi”, in colaborare cu Marius Moga.
 
Chiar daca in trecut au existat colaborari intre vloggeri, piesa „O facem pentru voi” este prima colaborare de acest gen din Romania, iar ideea ii apartine lui Anne-Marie Chelariu. Fiecare vlogger a compus versurile pe care le interpreteaza si incearca sa transmita esenta continutului sau de pe canalul de YouTube.
 
Melodia este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga, Ionut „Yogi” Vasilache, Madalin Rosioru, alaturi de Anne-Marie Chelariu, Mihai Taranu, Mihai Holhos, Tudor Popa si Andrei Ciobanu, iar videoclipul este regizat de catre echipa Monday Media.
 
In videoclip, Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Taranu), Sector 7 (Andrei Ciobanu), Tudi Popa, Laura Musuroaea si Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marti) sunt membrii unei trupe care sustine un concert de prezentare, iar invitatul special este Marius Moga.
 
Cu milioane de vizualizari si sute de mii de abonati pe YouTube, cei 7 vloggeri prezinta in fiecare zi materiale inedite. Piesa „O facem pentru voi” a fost lansata concomitent pe canalele lor de YouTube, dar si pe cel al Cat Music, cel mai mare canal de YouTube din Romania, in ceea ce priveste numarul de abonati si cel al vizualizarilor.
 


Tag-uri: Cat Music, DeMoga Music, lansare, Marius Moga, O facem pentru voi, piesa, YouTube Vloggers,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.926      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.586      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.456      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii