Zhao lanseaza un nou single: Lume

22 mai    1.523     

Zhao - Lume

Red Clover Media va prezinta noul single Zhao, „Lume”, la doar doua luni de cand a lansat „Langa Tine”, in colaborare cu Nane.
 
Anul 2015 este un an plin de muzica si inspiratie pentru Zhao. In plin lucru pentru albumul pe care il pregateste, Zhao lanseaza un nou single, „Lume”, care, cu siguranță, isi va gasi loc pe materialul la care lucreaza in prezent. Instrumentalul este semnat de Preston (Red Clover Studio), iar muzica si versurile sunt semnate, ca de fiecare data, de catre Zhao.
 
„Am vrut sa scriu piesa asta de ceva timp, iar cand am auzit instrumentalul am inceput sa cant primele doua versuri din refren fara sa le fi gandit inainte. Cred ca muzica trebuie sa vina din interior. Din trairile si sentimentele personale. Oamenii simt cand esti pe bune.
Dar inainte sa simta ei, trebuie sa simti tu. Sa fii mandru de fiecare lucru bun pe care il faci. Cred ca trebuie sa se schimbe multe lucruri in lume. Si cred ca ar trebui sa constientizam ca schimbarea se intampla doar daca incepem cu noi insine”, a spus Zhao.
 
La inceputul anului, Zhao a lansat piesa „Lânga Tine”, in colaborare cu Nane, piesa ce a fost foarte bine primita de public, cu aproape 1 milion si jumatate de vizualizari, in doua luni.
 
Pentru a afla mai multe despre album si data lansarii, urmariti fb.com/ZhaoRomania.
 


Tag-uri: lansare, Lume, Red Clover Media, single, Zhao,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii