Baietii de la MAXIM te indeamna: Adu-ti aminte!

9 apr.    5.779     

Maxim - Adu-ti aminte

„Adu-ti aminte” este titlul noului single MAXIM, dar cine poate sa uite cea mai indragita trupa de baieti din Romania?
 
Bogdan, Alexander, Iulian si Adi sunt adorati de fanii de pretutindeni iar asta ii motiveaza sa lanseze piese care devin foarte curand hit-uri si sunt cantate la unison de public la numeroasele concerte din tara.
 
Despre piesa „Adu-ti aminte” membrii trupei spun ca este una emotionanta, Bogdan declara: „Piesa are un mesaj puternic, este o poveste de viata, care ne aminteste sa pretuim copilul din noi”.
 
Baietii au filmat un clip plin de culoare ale carui cadre surprind perfect spiritul lor tanar si nelinistit.
 
In acelasi timp au trecut cu brio proba temperaturilor joase de la filmari, nu s-au lasat afectati de frig si au demonstrat ca amintirile lor le tin de cald si sunt catalizatori perfecti pentru voie buna si distractie.
 
Bogdan, Alexander, Adi si Iulian au fost pusi pe glume si abia asteptau sa se joace cu spray-urile colorate si sa deseneze pe masina pusa la dispozitie, baietii au tranformat filmarile intr-o petrecere mare, unde alaturi de prieteni au dansat pana in zori.
 
„Adu-ti aminte”, produsa sub indrumarea lui Adi Sina in studioul Akcent Music, in colaborare cu casa de productii Roton Music, este o piesa emotionanta, un mesaj deosebit al trupei prin versurile careia indeamna fanii sa nu piarda amintirile care le-au atins sufletul.
 
Acest single urmeaza popularei piesei „Te trag” lansata in vara acestui an, care a surprins in videoclip secvente din viata de turneu a trupei. Aceste turnee si concerte sunt amintirile preferate ale baietilor, unde pe langa intalnirea cu mii de fani au parte de faze amuzante, de care isi aduc aminte cu drag ulterior.
 
„Adu-ti aminte” este piesa care va rascoli amintirile fanilor!
 


Tag-uri: Adu-ti aminte, Akcent Music, Maxim, Roton Music,



Similar

Morandi revine cu un nou singl...

5.468      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.328      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Irina Rimes lanseaza trilogia ...

5.344      Irina Rimes - Iubirea noastră mută

Comentarii