Morandi revine cu un nou single: Keep You Safe

9 apr.    5.469     

Morandi - Keep You Safe

Creativi, originali si fresh, Marius Moga & Andrei Ropcea si-au urmarit visul si au reusit sa se mentina pe piata muzicala pret de un deceniu, timp in care muzica lor a ajuns la milioane de ascultatori.
 
Acum insa, Morandi revine cu forte proaspete si un nou single: Keep You Safe. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017. Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, Keep You Safe, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii. Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa nu ne lasam infranti de greutatile inerente vietii si ne arata ca nu suntem singuri niciodata, cineva este intotdeauna alaturi de noi, sa ne incurajeze atunci cand ne este greu.
 
Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospetime sound-ului si confera acel gen de energie pozitiva tipica perioadei lipsite de griji din viata noastra: copilaria.
 


Tag-uri: DeMoga Music, Famous Production, Keep You Safe, Marius Moga, Morandi, Randi, Universal Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.779      Maxim - Adu-ti aminte

Carla’s Dreams – ...

5.328      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Irina Rimes lanseaza trilogia ...

5.344      Irina Rimes - Iubirea noastră mută

Comentarii