1-Q Sapro are un mesaj important!

12 mai    1.430     

1-Q Sapro - Lasa-te de furat

1-Q Sapro este responsabil cu piesele-manifest, mesajele directe si sincere. „Lasa-te de furat” este titlul celui mai recent single al artistului, lansat alaturi de Cat Music.
 
Noua piesa transmite un mesaj important, din generatie in generatie, prin care subliniaza dorinta fiecarui roman, de a opri jaful din tara noastra. Piesa „Lasa-te de furat” poate fi considerata un adevarat imn al DNA.
 
„Imaginati-va ca tara e un autobuz. Pe drumul pe care il parcurge, la un moment dat, cativa dintre pasageri spun celorlalti: ‘Lasati-ne sa conducem noi’. Iar ei ce fac? Ciupesc din banii de benzina, achizitioneaza piese de schimb scumpe si de calitate proasta, aleg drumul cel mai lung pana la destinatie si cateodata ii mai vezi si ca atipesc la volan. Viata e scurta si pretioasa. Poti sa taci? Nu. Decat sa te dai jos din autobuz si sa il astepti pe altul (Franta, Spania, Italia… unde s-ar putea sa nu ai loc pe scaun. Chiar daca ei au aer conditionat, tu ai cam multe bagaje. Nu le poti lasa singure in autobuz pentru ca s-ar putea sa intre in depresie), mai bine le spui celor ce conduc pe rand: ‘Bagati-va mintile in cap! Va jucati cu viata noastra. Lasati-va de furat! Sa nu rasturnam autocarul!”, declara 1-Q Sapro.
 
Versurile sunt scrise de catre 1-Q Sapro si muzica este compusa de catre Mihai Alexandru, iar cei doi continua astfel colaborarea inceputa in urma cu 17 ani.
 
In videoclipul oficial, celor doi artisti li s-au alaturat numeroase personalitati prin ale caror voci se manifesta spiritul de dreptate al fiecarui roman. Printre invitatii lui 1-Q Sapro se numara: Alexandra Velniciuc, Andrei Duban,Aurelian Temisan, Bodo, Claudiu Maier, Gabriel Cotabita, Horia Moculescu, Leo Iorga, Liviu Mihaiu, Cove, Monica Davidescu, Tudor Turcu, George Andreescu-Gojira, Gratiela Duban, Alexa, Mioara Velicu, Mihai Plesu, Victor Vurtejanu, Alexandru Conovaru, Alex Cautis.
 


Tag-uri: 1-Q Sapro, Cat Music, Lasa-te de furat,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii