3 Sud Est lanseaza single-ul „Tic-Tac”

10 ian.    1.810     

3 Sud Est - Tic Tac

Dupa colaborarea inedita cu Inna pentru single-ul „Mai stai”, alaturi de un videoclip emotionant, lansate la inceputul anului, trupa 3 Sud Est a pregatit o noua surpriza – single-ul „Tic-Tac”.
 
Ca si in cazul altor piese lansate de catre 3 Sud Est, noul single „Tic-Tac” este o coproductie Cat Music si 1 Artist Music si a fost compus tot de catre Laurentiu Duta si Viorel Sipos.
 
„In povestea acestui cantec ar trebui sa ne regasim cu totii. Iubiti-va cat mai mult, timpul trece atat de repede. Tic-Tac, Tic-tac!”, declara Laurentiu.
 
Tot la inceputul anului 2015, mai exact in luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnata „Artistul anului”, iar hitul „Emotii” – „Cea mai buna piesa pop”, in cadrul premiilor Radio Romania. In plus, Mihai, Laurentiu si Viorel au sustinut un mega concert pe scena Salii Palatului, unde au sarbatorit ziua femeii, cu o noua formula, cu band live, dansatori si backing vocals.
 
Hiturile „Emotii”, „Liberi”, „Mai stai” au fost anul acesta parte din show-urile pe care 3 Sud Est le-a sustinut atat in Romania, cat si in strainatate (din Republica Moldova, in Marea Britanie, pana in Canada).
 


Tag-uri: 1ArtistMusic, 3 Sud Est, Cat Music, Tic Tac,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii