A aparut un nou hitmaker. Ii puteti spune Mr. Gong

1 ian.    1.871     

Call Me Mr. Gong

„Call me” este mai mult decat un single de debut. Atunci cand dam play, rasuna Gong-ul.
 
Mr. Gong isi face aparitia in peisajul muzical romanesc cu o piesa speciala, o combinatie intre 2 genuri aparent incongruente: swing-ul anilor ’30 si sound-ul contemporan de electro house. „Mi-ar placea tocmai ca publicul sa nu capteze mesajul meu de la prima ascultare, ci sa apese in continuu butonul de replay”, a declarat razand Mr. Gong.
 
Prima data cand artistul a inceput sa cocheteze cu ideea de cariera muzicala se intampla la varsta de 10 ani cand a luat contact cu un set de tobe. Doi ani mai tarziu, deja era inregistrat la o scoala de muzica. „Din clasa a sasea pot spune ca stiam exact ce imi doresc”.
 
Numele sau de scena este inspirat chiar din pasiunea sa nr. 1: „Fiind la baza percutionist/tobosar, am ales un nume reprezentativ din aceasta sfera”, a marturisit artistul.
 
Pentru Mr.Gong, scena este cea de-a doua casa datorita celor 500 de concerte sustinute in 25 de tari diferite alaturi de Morandi in 2007. Mai apoi, talentul sau de percutionist a fost remarcat de Alexandra Stan, pe care a acompaniat-o in concertele din intreaga lume.
 
Identitatea sa muzicala a fost creionata, de-a lungul timpului, de creatiile unor artisti diversi ca stil: de la Wolfgang Amadeus Mozart, Charlie Chaplin, Ray Charles la Michael Jackson si Sting.
 
Pentru viitor, Mr.Gong are o serie de obiective clar definite: „Sa lansez un prim album si sa fiu nr.1 in topul Billboard”, a marturisit artistul.
 


Tag-uri: Call Me, Mr. Gong, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.850      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.390      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii