Abbi lanseaza piesa „Mama ei de dragoste”!

15 dec.    1.351     

Abbi - Mama ei de dragoste

Abbi lanseaza, impreuna cu MediaPro Music, single-ul “Mama ei de dragoste”, o piesa de dragoste. Desi mesajul piesei se refera la o dragoste care a trecut, ritmul piesei este unul care transmite energie.
 
„Sunt foarte incantata de aceasta piesa si am foarte mare incredere in ea. Sper sa simta si publicul energia pe care mi-a transmis-o mie”, a declarat Abbi.
 
Muzica si textul ii apartin lui Doddy, iar orchestratia este facuta de Robert Lazar, Pink Elephant, Tulea Danut si Bogdan Donosa. Regia și scenariul îi aparțin regizorului Richard Stan. el a colaborat și de această dată cu actori de teatru – Silviu Mircescu, în rolul iubitului și George Burcea, în rolul detectivului care face mari presiuni asupra „vinovatului fără vină”.
 
Chiar dacă v-ați imaginat că cei trei deținuți din videoclip sunt și ei actori, realitatea este alta. Dinte și Robert DRG sunt doi dintre membrii trupei hip-hop Secțiunea Sălăjan. Cel din urmă, împreună cu cel de-al treilea – Ionuț Moisescu – sunt foști deținuți.
 
“Cunosc mulți actori foarte talentați și mă bucur să colaborez cu ei de fiecare dată când am ocazia. Pentru rolurile din acest clip, Silviu și George au fost mai mult decât potriviți. Niciun actor, însă, nu putea să joace mai bine rolul unui deținut decât cineva care a fost acolo și știe exact mersul lucrurilor. Sunt mândru că tovarășii mei de peste ani au fost de acord să apară în acestă ipostază și îi felicit pentru felul în care au ilustrat realitatea”, a spus Richard Stan. Pe tot parcursul filmărilor, alături de regizor au fost și light-designerii de la Crew Art Solutions, care au creat reprezentativele ambiente.
 


Tag-uri: Abbi, Doddy, Mama ei de dragoste, Media Pro Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii