Adam Lambert lanseaza „Ghost Town Remixes”

17 oct.    1.979     

Adam Lambert - Ghost Town Remixes

Adam Lambert a lansat astazi colectia „Ghost Town Remixes” ce contine 6 remixuri apartinand producatorilor Tritional, Dave Winnel, Blood Diamonds, KREAM, Steve Redant si Unlike Pluto.
 
„Ghost Town” este primul extras pe single al lui Adam de pe mult asteptatul album de studio „The Original High’, un single aclamat de New York Times ca fiind cel mai bun lansat vreodata de artistul originar din California.
 
„The Original High” a fost lansat oficial pe 16 iunie prin Warner Bros. Records si a debutat direct pe locul 3 in top Billboard 200, primind numeroase laude din partea unor publicatii de prestigiu precum Rolling Stone care a apreciat „timbrul vocal impresionant imbinat cu beat-uri deep house extrem de potrivite pentru radio”.
 
Adam Lambert va aparea in curand in cadrul a doua emisiuni populare din SUA, „The Late Late Show” cu James Corden si „The Talk”.
 
Adam Lambert si-a castigat notorietatea ca finalist al concursului American Idol, iar apoi a inceput sa urmeze un traseu impresionant care a inclus inregistrarea a trei albume de studio, o nominalizare la Grammy pentru „Best Male Pop Vocal Performance”, un trofeu BMI pentru „Award Winning Songs”, 2 trofee GLAAD, precum si cate un trofeu la Young Hollywood Awards si la Teen Choice Award.
 
Timbrul sau vocal deosebit, alaturi de prezenta scenica teatrala ce aminteste de perioada de glorie a glam rock-ului, i-au adus lui Adam Lambert pozitia de vocalist in formatia Queen, la cererea expresa a legendarului Brian May, care l-a considerat a fi cel mai potrivit pentru a-l inlocui pe legendarul Freddie Mercury.
 
Adam Lambert a mai aparut si in 5 episoade din popularul serial GLEE in sezonul 2014.
 
Tracklist-ul colectiei „Ghost Town Remixes” poate fi consultat mai jos. Aceasta este disponibila prin toate mediile digitale, putand fi achizitionata de aici: https://itunes.apple.com/ro/album/ghost-town-remixes-ep/id998028992
 


Tag-uri: Adam Lambert, Ghost Town Remixes, lansare,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.849      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.389      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii