ADDICTIVE ELEMENTS lanseaza single-ul „Anotimpuri” feat Shyana

6 nov.    2.510     

Addictive Elements feat Shyana - Anotimpuri

Proiectul ADDICTIVE ELEMENTS este format din 2 artisti tineri (Tyst si Tennebreck) care au ca obiectiv sa cucereasca topurile muzicale nationale si internationale. Productiile lor au atras un numar mare de ascultatori si au avut remixuri semnate si pe teritoriul Braziliei, de exemplu E.P.-ul „Elegibo”, lansat de artistii italieni – „Relight Orchestra”. De asemenea, ei au compus si imnul oficial Mega Discoteca Tineretului.
 
„Anotimpurile le traim in fiecare an, dar omul indragostit le poate rememora in fiecare clipa din viata sa. Daca iubesti, treci automat prin toate starile pe care le creeaza fiecare anotimp in parte”, declara membrii Addictive Elements.
 
Piesa “Anotimpuri” este rodul unei inspiratii de moment si este compusa inca din vara anului 2013 pe malul Marii Negre, de catre Addictive Elements si Flavius Anghel, compozitor care a colaborat si cu Alexandra Stan. Muzica si textul au fost gandite si modificate de mai multe ori timp de un an, ulterior piesa fiind masterizata de catre Axel.
 
„Chiar si dragostea este formata din anotimpuri. Primavara este anotimpul renasterii, al noutatii si al sentimentului de indragostire adolescentina. Vara este anotimpul caldurii si al cunoasterii, cand sentimentele se intensifica si focul pasiunii se aprinde. Toamna este anotimpul obisnuintei, cand frunzele iubirii cad, se transforma in obisnuinta si impletesc un covor de zambete si amintiri. Iarna este anotimpul care aduce raceala, renuntarea si sentimentul de goliciune, urmat de dorinta de a experimenta o noua primavara a iubirii”, declara Shyana.
 


Tag-uri: Addictive Elements, Anotimpuri, audio, Cat Music, lansare, Shyana, single, Voices Media,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii