Adi Cristescu lanseaza un nou single, “Vara si vagabondul”

19 iul.    1.569     

Adi Cristescu - Vara si vagabondul

Adi Cristescu, cel mai nou artist MediaPro Music, lansează un nou videoclip, pentru piesa „Vara şi vagabondul”, feat. RappinOn (Special Guest Connect – R)!
 
„Vara e plină de capcane! Când prietenii îţi propun o plecare ad-hoc la mare, distracţia e garantată, iar cearta cu iubita – inevitabilă! Ce noroc că în piesele mele întotdeauna dragostea învinge!”, a spus Adi Cristescu.
 
Videoclipul a fost filmat anul trecut, în iulie, pe litoralul românesc, în regia lui Dan Petcan, şi în primăvara aceasta, pe un ponton din localitatea Cernica, regizor fiind Alin Surdu. Ţinutele artistului au fost realizate de Ionuţ Tănasie, iar machiajul a fost realizat de Olga Bacari. Lui Adi i-au fost alături la filmări foarte mulţi colegi artişti: „În afară de Connect-R şi echipa RappinOn, mai apar în clip Chris Mayer, DJ Sava, Rucsi Iliescu (ex-BlaxyGirls), Jimmy Dub, 1st Class, Arando Marquez şi alţii”, a explicat Adi.
 
„Clipul este plin de şotii. Dacă urmăreşti atent, sunt strecurate foarte multe amănunte amuzante. Tocmai de asta se recomandă vizionarea clipului de cel puţin trei ori… în primă fază!”, a încheiat artistul.
 
Adi Cristescu este unul dintre cei mai apreciaţi compozitori ai momentului din România. A compus hitul „Colţ de suflet”, interpretat împreună cu Andra, dar şi numeroase alte piese pentru albumele „Dragostea rămâne” şi „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine”, ale celebrei artiste. Adi a mai compus şi pentru Elena Gheorghe, AMI, dar şi pentru artiştii internaţionali Nana şi Rafaga.
 


Tag-uri: Adi Cristescu, Connect-R, Media Pro Music, Rappin On, Vara si vagabondul,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii