Adrian Sina „Orice fac e bun cu tine”

26 mart.    1.473     

Adrian Sina - Orice fac e bun cu tine

Adrian Sina continua seria pieselor sincere, emotionante ce ajung mereu in sufletul publicului si strang zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si mii de difuzari la radio!
 
Liderul Akcent Music lanseaza videoclipul „Orice fac e bun cu tine” filmat in mijlocul nametilor, la temperaturi de minus 25 de grade. Regia si ideile ii apartin lui Anthony Icuagu si mizeaza pe trendul minimalist si simplitate care va domina muzica in 2016.
 
„Mi-as dori ca fiecare persoana care asculta noul single sa fie atat de norocos incat sa gaseasca sau sa aiba deja pe cineva caruia sa ii dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care ma inspira la nesfarsit, e motorul care ne porneste pe toti in fiecare zi. Si da, bineinteles ca inspiratia a fost Anca, sotia mea.”
 p;
Dupa zeci de hituri marcate atat sub numele Akcent cat si sub titulatura proprie sau prin alti artisti, Adrian Sina pregateste o multime de schimbari pentru 2016. Cei 4 milioane de fani de pe Facebook vor auzi un nou sound si se vor bucura de multe show-uri live inedite.
 


Tag-uri: Adrian Sina, Orice fac e bun cu tine, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii