“Adu-mi aminte sa te uit” este mesajul noului single Sore si Liviu Teodorescu!

30 ian.    1.598     

Sore feat Liviu Teodorescu - Adu-mi aminte sa te uit

Sore si Liviu Teodorescu se afla la prima colaborare si lanseaza single-ul „Adu-mi aminte sa te uit”.
 
” Mi-am dorit colaborarea cu Liviu inca de pe vremea cand eram colegi in LaLa Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce <>! Ma bucur ca dorinta noastra s-a concretizat prin piesa <>. Am scris piesa cot la cot in studiourile HaHaHa Production si a fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repetam”, declara Sore despre colaborarea pentru cel mai recent single – „Adu-mi aminte sa te uit”.
 
„Stiam ca Sore are o voce cum putini artisti din Romania au, dar nu stiam ca este o compozitoare atat de buna. Am aflat asta atunci cand am scris impreuna <>. Este o piesa super speciala, pentru ca linia si versurile te fac sa simti ca asculti o balada, dar productia lui Serban Cazan si a baietilor de la HaHaHa Production da piesei o alta directie. O poti asculta si dimineata, si la pranz, si seara. Si trag speranta ca va dudui si noaptea, in cluburi”, a declarat Liviu Teodorescu.
 
Piesa este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma si produsa in studiourile HaHaHa Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu si Robert Toma.
 


Tag-uri: Adu-mi aminte sa te uit, Hahaha Production, Liviu Teodorescu, Media Pro Music, Sore,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii