Afgo si Liviu Hodor, alaturi de Jack Hawitt, lanseaza single-ul „Lost Without You”

19 mai    1.167     

Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt - Lost without you

Daca Afgo si Liviu Hodor sunt la a doua colaborare, piesa „Lost Without You” marcheaza prima colaborare cu un artist din strainatate, Jack Hawitt.
 
Cu o poveste romantica, ancorata in cotidian, care exprima emotii unice, videoclipul este regizat de catre iRonic si a fost filmat atat in Romania, in Cluj si Bucuresti, cat si in Londra, orasul in care locuieste Jack. La fel ca in cazul primei lor colaborari, piesa „Lost Without You” continua linia si stilul clubbing, deep house si este sustinuta de vocea lui Jack Hawitt.
 
Single-ul „Lost Without You” este compus de catre Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu si Jack Hawitt. Afgo si Liviu Hodor sunt si compozitorii piesei „You (In My dreams), prima lor colaborare.
 
Daca Liviu Hodor ne-a cucerit cu hiturile lansate alaturi de Mona, Afgo este un tanar DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile si remixurile pe care le face, dar si cu single-ul „Deja de Ser”. Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alaturi de Parnell Page si a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film si proiecte online.
 


Tag-uri: Afgo, Cat Music, Jack Hawitt, Liviu Hodor, Lost without you,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii