Aggro Santos si Andreea Banica lanseaza single-ul „Red Lips”

17 oct.    1.404     

Andreea Banica

Dupa succesul hiturilor „Love Like This”, „Like U Like” (featuring Kimberly Walsh – ex Girls Aloud) si „Candy” (featuring Kimberly Wyatt – ex Pussycat Dolls), Aggro Santos revine cu o super colaborare, alaturi de Andreea Banica – „Red Lips”.
 
Produs de catre Danny Kirsch si mixat de catre Lu Diaz, single-ul „Red Lips” aduce si o schimbare de stil muzical pentru frumoasa artista: influentele de cabaret si flow-ul latino, „flirty”. Videoclipul, regizat de catre David Rousseau (unul dintre cei mai de succes regizori internationali, care a colaborat pana acum cu Pitbull, Christina Aguilera, Shakira, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias), a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Miami si are in prim plan atmosfera si atitudinea pasionala a latinilor.
 
Odata cu single-ul „Red Lips”, Andreea Banica revine la piesele cu versuri in limba engleza, cum este si cazul hiturilor „Love in Brasil”, „Sexy”, „Electrified”. Andreea a lansat recent single-ul “Doi”, feat Kaira, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.
 
Aggro Santos, artistul de origine braziliana, locuieste de ceva timp in Marea Britanie. Primul sau single, „Candy”, este lansat alaturi de membra trupei Pussycat Dolls, Kimberly. Artistul a avut pana in prezent 3 single-uri in top 10 UK, a vandut peste un milion de single-uri si este celebru si in America de Sud.
 


Tag-uri: Aggro Santos, Andreea Banica, Cat Music, RED LIPS,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.510      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii