Aiyana lanseaza single-ul „Feel Me”

26 sept.    1.534     

Aiyana - Feel Me

Red Clover Media va prezinta noul single al lui Aiyana, „Feel Me” produs de Bros Project.
 
“Imi doream o piesa de vara, o piesa care sa rezoneze perfect cu starea pe care sezonul estival mi-o induce. Si asa a aparut „Feel Me”: o melodie in care beat-urile alerte se imbina perfect cu acordurile senzuale. Dupa parerea mea, „Feel Me” e un cocktail pe care toti ar trebui sa il consume vara asta.”, a spus Aiyana.
 
Aiyana, pe numele real Diana Maria Antonica, este originara din Constanta si a inceput sa cante de la varsta de 13 ani, fiind absloventa a mai multor sectiuni de la Scoala Populara de Arte Constanta: muzica usoara, instructor de canto si dans modern. A participat la numeroase festivaluri/concursuri de muzica atat nationale cat si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee.
 
La inceputul anului, ea a lansat impreuna cu Shayan piesa „Voi Doi”. In plus, ea a colaborat cu baietii de la Noaptea Tarziu la piesa „La Bunica”, piesa care s-a bucurat de un real succes in mediul online acumuland peste 6 milioane de vizualizari.
 
„Feel Me” este o piesa ritmata, de club care poate fi ascultata ori de cate ori simti nevoia de un plus de energie. Productia este semnata de Bros Project, cei care au realizat si hit-ul „Piesa mea preferata” – Vescan feat. Kamelia.
Pentru a afla mai multe informatii despre Aiyana vizitati fb.com/AiyanaOfficial.
 


Tag-uri: Aiyana, Bros Project, Feel Me, Red Clover Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii