Alex Mica lanseaza single-ul „Transylvania”, featuring W.Y.D. si Mr. Sax

25 ian.    1.268     

Alex Mica feat. W.Y.D. and Mr. Sax - Transylvania

Dupa ce a facut inconjurul lumii cu hitul international „Dalinda”, a suspinat dupa sarutul iubitei pe piesa „Breathe” si a zburat pana in Creta (Grecia) dupa superba lui iubita „Afrodita”, Alex Mica se intoarce pe meleaguri mioritice, in muntii Carpati, pentru a-si continua povestea de dragoste.
 
Artistul lanseaza single-ul „Transylvania”, in colaborare cu W.Y.D (alias, Who’s You Doddy), cunoscut si ca Doddy si Mr. Sax. Noua piesa este o combinatie inedita de R&B cu folclor autentic ardelenesc si un sound fresh produs de catre Shift si Costin Bodea, iar mixing-ul si masteringul ii apartin lui Alex Cotoi.
 
„Piesa Transylvania este o idee originala care mi-a venit in timp ce zburam spre Malaysia, unde am avut un mini-turneu in mai 2015. Piesa am compus-o intr-o seara, in apartamentul din Penang, unde eram cazat impreuna cu Mr. Sax si managerul meu, Bogdan Toma. Vocea mea si saxofonul lui Cosmin au fost inregistrate in studioul din Penang, iar la sfarsitul anului, piesa a ajuns la Shift pentru productie. Sper ca noul meu single sa ajunga la urechile fanilor si, de ce nu, sa fie ascultat pe tot mapamondul, mai mult decat primul meu hit, „Dalinda”, declara Alex Mica.
 


Tag-uri: Alex Mica, Cat Music, Mr. Sax, Transylvania, W.Y.D.,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii