Alex Velea lanseaza single-ul „Ziua mea”

6 ian.    1.612     

Alex Velea - Ziua Mea

„Ziua mea”, noua piesa a lui Alex Velea, s-a lansat in cadrul unui eveniment care a avut loc intr-un club din capitala. Alaturi de el au fost Antonia, Lino, Mario, Rashid, Andreea Esca, What’s Up, Matteo, Connect-R, CRBL, Isaia, Boier Bibescu, Geørge, DJ Sava, Cristi Nitu, Mircea Eremia, Ecaterine&Dimitri, Corina, Narcotic Sound, Dorian Popa, Piticu si multi altii.
 
Single-ul „Ziua mea” este compus de catre Alex Velea si Cristian Udrea, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si a fost filmat in urma cu 2 saptamani, in apropierea zilei de nastere a artistului, la Snagov,
 
„Clipul este o veselie totala. Si nu e doar mimica, ne-am distrat cu adevarat la filmari, unde Iulian ne-a facut decorul perfect pentru o zi plina. ‘Ziua mea’ este o melodie care te obliga sa fii vesel. E varianta updatata a clasicului ‘La multi ani!’ (rade)”.
Lasand gluma la o parte, vreau sa urez succes tuturor artistilor care in aceasta perioada dau tot ce au mai bun si lanseaza piesele care isi vor lasa amprenta pe sezonul de distractie care abia incepe. Eu pariez si plusez cu ‘Ziua mea'”, declara Alex Velea.
 
„Ziua mea” este o coproductie Cat Music si Golden Boy Society.
 


Tag-uri: Alex Velea, Cat Music, Golden Boy Society, Ziua Mea,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.996      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.640      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.508      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii