Alexandra Badoi a lansat un nou videoclip

25 oct.    1.722     

Alexandra Badoi Andrew Rayel

Alexandra Badoi, cantareata de muzica trance si prezentatoarea Antenei 1, si-a lansat videoclipul piesei „Goodbye” pe pagina sa oficiala de Facebook, spre incantarea fanilor de muzica trance, care asteptau de cateva luni de zile acest moment.
 
Alexandra Badoi: „Mi-as dori ca cei care iubesc melodia Goodbye sa placa si acest videoclip. Am incercat sa imbinam starea piesei cu atmosfera din timpul spectacolelor de muzica trance.”
 
„Goodbye”, melodia Alexandrei, este compusa in colaborare cu Dj-ul, Andrew Rayel si se regăseste pe primul CD al compilatiei A State of Trance 2014, album remixat de celebrul DJ Armin Van Buuren;
 
Astfel, Alexandra Badoi, a reusit performanta de a fi prima cantareata romanca prezenta pe compilatia anuala a DJ-ului Armin Van Buuren.
 
Piesa „Goodbye” a fost lansata in luna mai a acestui an si a beneficiat de o promovare intensa in festivalurile si show-urile radio de muzica electronica, iar trancerii din intreaga lume iubesc aceasta melodie si o fredoneaza in timpul concertelor.
 
Micul „Mozart”al muzicii trance sau „viitorul Armin Van Buuren”, asa cum i se mai spune lui Andrew Rayel, este originar din Moldova si desi are doar 21 de ani, se afla deja in topul celor mai buni Dj din lume.
 
„A State Of Trance” (ASOT) este show-ul radio international produs de Armin Van Buuren si are milioane de ascultători in intreaga lume.
 
De 11 ani, celebrul DJ lanseaza in fiecare an un album cu cele mai bune melodii de muzica trance din perioada respectiva.
 

Anul acesta, A State of Trance 2014 cuprinde si melodia Goodbye a lui Andrew Rayel in colaborare cu Alexandra Badoi.
 
Cariera in televiziune a Alexandrei Badoi, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri „Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar si pentru muzica trance. Piesele sale din ultimii ani, „Goodbye”, „Love My World”, „Cold Shower”, „Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Alexandra a participat la evenimente precum Ultra Music Festival, Liberty Parade, Mission Dance Weekend, Armada Night, cantand pe aceeasi scena cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above andBeyond, Ferry Corsten si Moby.
 


 
www.alexandrabadoi.com


Tag-uri: Alexandra Badoi, Andrew Rayel, Googbye, lansare, video,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii