Alexandra Stan forteaza vara prin videoclipul „Ciao”

5 mart.    1.433     

Whitesound feat. Alexandra Stan - Ciao

Dupa ultimele doua videoclipuri filmate in Constanta, „Boom Pow” si „Au gust zilele”, Alexandra Stan a gasit un nou loc important de la malul Marii Negre pentru a-l introduce in cel mai recent clip al ei, „Ciao”, mai precis statiunea Mamaia.
 
Pentru noul single, frumoasa cantareata a facut echipa cu Whitesound, proiectul muzical al lui Alexandru Unc si al lui Alexandru Ispas.
 
Se pare ca talentul celor 3 artisti cu numele de Alexandru s-a adunat in single-ul „Ciao”, care vine la pachet cu un videoclip regizat de Andrei Stan si ne-o prezinta pe Alexandra Stan in ipostaze sexy alaturi de prietenele ei din copilarie, fetele bucurandu-se de ultimele zile de vara tarzie din Romania.
 
„Mereu e vara undeva pe glob, iar noi ne bucuram parca si mai tare de viata atunci cand e soare. Prin clipul „Ciao” am vrut sa tinem si mai mult anotimpul estival la noi in tara, mai ales ca vremea e de partea noastra si gradele in termometru nu scad deloc”, spune Alexandra Stan.
 
De cealalta parte, Alexandru Unc adauga: „Lucrez cu Alexandra Stan de cativa ani, in calitate de tobosar/percutionist, dar ne doream de mult o piesa impreuna prin unul din cele doua proiecte muzicale ale mele, Whitesound sau Mr. Gong. Ne-am pus dorintele pe hartie si asa a iesit „Ciao” ‘.
 


Tag-uri: Alexandra Stan, Ciao, Global Records, Roton Music, Whitesound,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.582      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii