Alina Eremia lanseaza un nou single, „Cand luminile se sting”

6 ian.    2.743     

Alina Eremia - Cand luminile se sting

Dupa succesul inregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube si, mai mult decat atat, a fost pe primul loc in topul auditiilor pe Deezer, pagina de internet numarul 1 pentru ascultarea de muzica la cerere, Alina Eremia lanseaza un nou clip, pentru piesa “Cand luminile se sting”.
 
Coregrafia din clip a fost realizata de Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de la emisiunea “Danseaza printre stele”, iar iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de dansatorii Mircea Vlad si Raluca Netca.
 
“Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus Alina.
 
Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea. Tinutele artistei au fost concepute de Madalina Dorobantu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio.
 
Noul single al Alinei a fost compus de Boldea Mihai Vasile (Mahia Beldo), iar versurile au fost scrise de el si de Polk Claudiu Dumitru (Doddy). Piesa a fost produsa in studiourile MusicExpertCompany/Scandalos Music (producator executiv: Dorian Enache).
 
“Sper ca piesa si videoclipul sa ajunga la sufletele oamenilor si sa se regasesca in povestea de viata pe care am ales-o”, a incheiat Alina.
 


Tag-uri: Alina Eremia, Cand luminile se sting, lansare, Media Pro Music, Music Expert Company, Scandalos Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.865      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.533      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii