Andra lanseaza un nou single „Niciodata sa nu spui niciodata”

21 nov.    1.172     

Andra - Niciodata Sa Nu Spui Niciodata (feat. Cabron)

Deși a trecut abia o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andra nu poate sta departe de muzică și de fanii ei: cântăreața lansează o nouă piesă, „Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron!
 
Piesa „Niciodată să nu spui niciodată”, o coproducţie MediaPro Music/Andra Records, este compusă de echipa DeMoga Music. „‘Niciodată să nu spui niciodată’ este o piesă cu un mesaj optimist, pentru că asta mă reprezintă, ca om şi ca artist. De când am ascultat-o prima oară, în studioul lui Marius Moga, am ştiut că mi se potriveşte şi că pot transmite ceea ce simt prin intermediul ei”, a spus Andra.
 
Filmările au avut loc la MediaPro Studios, în Buftea, în regia lui Iulian Moga, şi au durat aproape 24 de ore. De ţinutele artistei s-a ocupat Dana Budeanu, machiajul a fost realizat de Alex Abagiu, iar responsabil de coafura artistei a fost Sorin Stratulat.
 
Clipul urmăreşte o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar acţiunea are loc în jurul unui ring de box. Coregrafia pasională a fost realizată de Emil Rengle, cuplul de dansatori fiind format din Alex Bordea şi Oana Zara, foşti concurenţi „Românii au talent”.
 
„Surprizele pot apărea oricând, exact atunci când nu te aştepţi, viaţa ţi se poate schimba. Sufletul pereche te aşteaptă undeva, chiar dacă ai impresia că eşti singur. Pentru acest single am pregătit un clip romantic, o poveste de dragoste cu multă pasiune, pe care m-au ajutat să o spun foarte sugestiv Alex şi Oana, doi dansatori foarte talentaţi”, a explicat îndrăgita cântăreaţă.
 


Tag-uri: Andra, Andra Records, Cabron, DeMoga Music, Media Pro Music, Niciodata Sa Nu Spui Niciodata,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii