Andreea Balan lanseaza „Carusel”

11 dec.    1.286     

Andreea Balan - Carusel

Dupa succesul urias al piesei „Uita-ma” ce a stationat 12 saptamani in top 10 cele mai difuzate piese romanesti, Andreea Balan revine cu „Carusel”, un nou single produs de Marius Moga si un videoclip filmat in Los Angeles in care artista s-a transformat in Marilyn Monroe.
 
Piesa marcheaza reuniunea Andreei cu Marius Moga, cel care i-a compus primele trei albume din cariera solo. „Carusel” a fost compusa de Theea Miculescu, Madalin Rosioru iar „Marius a avut grija sa puna magie pe fiecare sunet, acea magie care transforma o piesa intr-un hit!” – a adaugat cantareata-dansatoare.
 
Povestea videoclipului „Carusel” incepe intr-un diner american si, asa cum declara Andreea: „este inspirata din viata mea personala”. A fost inchiriat un intreg platou de filmare in desertul american special pentru aceasta productie. Vizualul a fost regizat de Edward Aninaru si filmat si montat de DOP-ul de origine americana, Jake Southard ce au avut grija sa vina cu un aer retro al anilor ’60 si un twist modern, un love story plin de viata, energie, culoare si bucuria inceputului. Personajul principal masculin este Ben Schreen, unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, finalist in showul America’s Next Top Model.
 
Energia si bucuria pe care Andreea Balan o simte in viata personala in ultima vreme se aude si in „Carusel”. Artista a anuntat recent ca este insarcinata cu primul copil, impartasind fericirea cu cei peste 2,5 milioane de prieteni si fani de pe Facebook.
 
Showurile cu trupa live, cu dansatorii, cu schimbari de costume, dansuri si multe surprize continua in aceasta vara, cantareata planuieste sa isi onoreze toate contractele si aparitiile. Noul single vine la pachet cu o schimbare de imagine si un show inspirat din energia nemuritoare a anilor ’60.
 


Tag-uri: Andreea Balan, Carusel, DeMoga Music, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii