Andreea Balan uneste si innebuneste generatiile din toata Romania cu un dans si noul videoclip!

9 nov.    1.087     

Andreea Balan - Zizi

Dupa ce a creat un dans devenit viral cu milioane de vizualizari si peste 100 de filmulete postate online de oameni de toate varstele din toata tara, Andreea Balan provoaca generatiile sa se intalneasca in dansul bucuriei cu NOUL videoclip: ZIZI.
 
Noul single al artistei vine la doua saptamani dupa campania pornita cu dansul „fericirii, al foamei, al macanirii, al oricui”. Totul a pornit de la un filmulet dintr-un show live in care Andreea si colegul ei de scena, Petrisor, au invatat publicul cateva miscari amuzante pe care le-au denumit ZIZI, avand deja un refren si un concept menit sa aduca o stare de bine oricarui om indeajuns de curajos sa incerce coregrafia creata de ei.
 
Fanii artistei – in numar de aproape 2 milioane si jumatate pe Facebook – au preluat imediat miscarile si au inceput sa pos! teze filmulete cu ei dansand in casa, inainte de culcare, in supermarket, in metrou, in parcari, pe munte. Printre vedetele care au invatat deja dansul bucuriei se numara Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Cosmin Selesi, Alina Puscas, Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu si multi altii.
 
Videoclipul ZIZI aduce bucurie oamenilor de orice varsta incluzand mai multe personaje ce invata dansul pe strazile din Centrul Vechi direct de la Andreea. Cealalta jumatate a clipului a fost filmat in Los Angeles pe una din cele mai inalte cladiri din Downtown in regia lui Edward Aninaru dupa o idee a cantaretei-dansatoare.
 
„ZIZI exprima ceea ce as vrea ca publicul roman sa tina minte despre mine: e un imn al bucuriei, al veseliei, o piesa ce ne invata sa vedem mereu partea pozitiva a vietii, sa ne bucuram de tot ce ni se intampla, sa uitam de griji, sa cautam razele de soare si sa alegem sa fim fericiti. Sunt emotionata ca publicul a primit atat de bine dansul si ca l-a facut viral, am pregatit un nou show live cu trupa, cu dansatoarele si cu multe costume si dansuri noi!” – a declarat artista.
 


Tag-uri: Andreea Balan, Roton Music, Zizi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii