Andreea D ne trimite o Telegrama fierbinte

19 mart.    1.495     

Andreea D - Telegrama

Clipul regizat de Alex Ceausu ne infatiseaza o poveste de dragoste complexa si atipica. Andreea ne prezinta o iubire franta de gelozie si de fatalitatea razboiului. Rolul iubitului plecat pe front este jucat de actorul Denis Stefan, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in seriale precum „Regina”, „Inima de tigan” si in filmul artistic „Pacala se intoarce”.
 
Videoclipul „Telegrama” reprezinta o punere in scena a unei povesti de razboi, condimentata cu scene tensionate, efecte speciale, cadre senzuale cu Andreea si o atmosfera aparte, de poveste.
 
Andreea D a declarat: „Faptul ca am jucat alaturi de Denis a fost o experienta unica pentru mine si sunt foarte incantata de ceea ce a iesit. Rolul pe care l-am avut in videoclip ma arata in ipostaza unei sotii, care isi pregateste barbatul pentru a pleca la razboi. Ea are un vis, in care crede ca este inselata iar cand se trezeste ii scrie o telegrama de dragoste. El se intoarce ranit de la razboi pentru ea, urmand sa fie arestat pentru dezertare. Sunt sigura ca o sa va placa atat piesa, cat si videoclipul.”
 
Piesa „Telegrama” este compusa de baietii de la Deepside Deejays (Silviu Paduraru si Razvan Alstani) in colaborare cu LLP, in studiourile Metropolitan Records.
 


Tag-uri: Andreea D, Deepside Deejays, Denis Stefan, lansare, Metropolitan Records, Roton Music, single, Telegrama,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii