Andrei Vitan lanseaza, alaturi de Maxim, un single spectaculos: „Am dragostea ta”

31 iul.    1.503     

Andrei Vitan feat. Maxim - Am dragostea ta

Andrei Vitan si-a unit fortele cu unul dintre cele mai cool boyband-uri de la noi, Maxim, pentru o piesa de senzatie, cu un vibe fresh si un mesaj de dragoste incitant.
 
„Am dragostea ta” este primul single pe care Andrei Vitan isi pune amprenta ca interpret principal, fiind un produs proaspat iesit din laboratorul de hituri al lui Adrian Sina, unul dintre cei mai de succes compozitori si artisti din Romania.
 
Regia videoclipului este semnata de Mircea Zanian, director de imagine fiind Alexandru Prepelita (Ceva de vis), iar scenariul ii apartine chiar lui Andrei Vitan care si-a dovedit creativitatea si din punct de vedere al reprezentarii vizuale.
 
„Am dragostea ta e o piesa care ma reprezinta in totalitate si, din punctul meu de vedere e cel mai bun produs pe care l-am pregatit pana acum”, a declarat Andrei depre piesa compusa de el alaturi de Adrian Sina, orchestratia fiind semnata de DJ-ul Silviu Dumitrascu.
 
Videoclipul pare rupt dintr-un film de actiune combinat cu scene tandre de dragoste. De asemenea, isi fac aparitia o multime de personalitati precum designer-ul Florin Dobre in rolul tatalui fetei de care este indragostit personajul lui Andrei, Adrian Sina, Cojo, iar la final, in mod spectaculos, petrecerea este condimentata de baietii de la Maxim.
 
Andrei Vitan a adaugat: „Povestea clipului e una funny in care eu vreau sa ajung la ea si chem un taxi, doar ca taxiul este, de fapt, o caruta trasa de un tip asiatic. Nici nu ajung bine la destinatie ca il intampin pe tatal fetei (Florin Dobre), care, nu e cel mai receptiv, dar cu toate astea el accepta ca eu sa ii intru in casa. Ce urmeaza e si mai mult… incepe o petrecere la care toata lumea trebuia sa fie prezenta inclusiv Adrian Sina”.
 
Un mare semn de intrebare ramane insa in urma vizionarii clipului: care este secretul plicurilor?
 
Andrei Vitan ne-a oferit cateva detalii: „Trei plicuri imi sunt inmanate de cele trei personaje surpriza, plicuri al caror continut nu il cunoaste nimeni”, insa acestea sunt destul de influente, reusind sa ii deschida multe usi personajului principal.
 
Despre continutul plicurilor si despre ascensiunea piesei cu iz de hit urmeaza sa mai auzim in zilele urmatoare. Pana atunci, sa blocam butonul de replay.
 


Tag-uri: Am dragostea ta, Andrei Vitan, Maxim, Roton Music, Sisterhoodlive Records,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii