“Arabian Lover” frange inimile !

24 ian.    1.265     

Ddy Nunes - Arabian Lover

Ddy Nunes ,pe numele sau real Didier Nunes, este unul dintre cele mai exotice personaje din industria muzicala romaneasca.
 
Avand radacini portugheze si un spirit latin, el reuseste sa transmita aceste caracteristici muzicii sale, transformandu-le intr-un mix interesant de experiente.
 
In 2011, Ddy impreuna cu DJ Mister Z, au pus bazele unui proiect muzical, Lucky Man Project care s-a bucurat din start de un succes tumultos atat in Romania, cat si pe plan international cu piesa de debut „Pumpin”. Urmatoarele single-uri „Dancefloor” si „Party Starter” au urmat cu acelasi succes, devenind hit-uri si dand tonul distractiei la cele mai tari petreceri din Europa.
 
Ascensiunea lui Ddy a continuat intr-un tempo stabil, cu piesele solo „Make You Mine”, „Angels” si „Papi Chulo”, precum si prin colaborarile cu Anda Adam, Raluka, iar featuring-ul cu Akcent si Lidia Bubble pentru piesa „Kamelia” l-au propulsat in top-ul preferintelor fanilor din toata Europa.
 
Astazi, Ddy Nunes lanseaza o noua piesa, „Arabian Lover” , insotita de un videoclip plin de culoare desprins din cele mai senzuale fantezii, regizat de Bogdan Paun si Alex Muresean, DOP.
 
Piesa a fost lansata in Belgia, in City Club, fiind din start indragita de public.
 
Dupa lansarea din Romania, Ddy Nunes este asteptat in Grecia si Albania, unde fanii sunt nerabdatori sa-l asculte live.
 


Tag-uri: Arabian Lover, Ddy Nunes, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii