Artistul anului 2014 se pregateste de lansarea unui nou videoclip

27 sept.    1.875     

Ed-Sheeran

Finalul anului 2014 se apropie cu pasi repezi, iar cat de curand va incepe sezonul retrospectivelor si a topurilor pentru anul ce se va incheia.
 
In acest spirit, il putem nominaliza, fara echivoc, pe Ed Sheeran drept unul dintre artistii care s-au dovedit a fi adevarate fenomene muzicale. Dupa ce a spart topurile cu piesa „I See Fire” care a facut parte din coloana sonora a celei de-a doua parti a trilogiei lui Peter Jackson, „Hobbitul”, Ed a continuat sa marcheze succes dupa succes.
 
Albumul „X”, produs de Pharrell Williams, s-a mentinut timp de saptamani pe primul loc in SUA si Canada, iar single-ul „Sing” s-a clasat pe prima pozitie in topuri si dupa doar o saptamana de la lansare, devenise unul dintre cele mai vandute materiale din 2014.
 
Dupa „Sing”, a urmat „Don’t” care s-a bucurat de un succes enorm, iar recent a fost interpretata de Ed in finala America’s Got Talent.
 


 
Ed Sheeran insa, nu se opreste aici, ci se pregateste de lansarea unui videoclip pentru cel de-al treilea extras pe single, „Thinking out loud”. Piesa a fost deja remarcata de Coldplay care a declarat, intr-o postare pe Twiter, ca este noul lor cantec preferat.
 
Coldplay-Twitter-Ed-Sheeran


Tag-uri: Ed Sheeran, lansare,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii