Avem o mie de motive sa ne indragostim de noua piesa Dony Feat. Royal GNRL!

16 nov.    1.393     

Dony feat. Royal GNRL - Motive

Ce face o zi de luni sa fie cu adevarat frumoasa? O mie de motive, zic Dony si Royal GNRL, care au ales acest inceput de saptamana sa ne reaminteasca de ce iubim viata si de ce sa nu ne lasam batuti.
 
Dony -Cornel Constantin Donici- nascut in 1981 in Brasov, merge pas in pas cu muzica din 2003, de cand facea parte din trupa Refflex, admirat si iubit de adolescente. Impreuna cu producatorul muzical Laurentiu Duta (3 Sud-Est), trupa s-a bucurat de succes atat in Romania cat si peste hotare.
 
In 2008, odata cu lansarea single-ul „Sexy Thing”, Dony si David Deejay cuceresc scena de muzica dance-house din Romania, dar si din Europa Centrala, cu un nou stil muzical si un nou album ce poarta denumirea Popcorn.
 
Acesta este o colectie de hit-uri internationale care au cucerit rapid top-urile de muzica din Europa. „Nasty Dream”, „So Bizzare” si „Temptation” sunt piesele care au devenit senzatii muzicale si i-au adus recunoasterea si aprecierea fanilor.
 
Pentru Dony au urmat colaborari cu Andreea Banica, Elena Gheorghe, Adena si Alex Mica, fiecare dintre ele dand nastere unui nou hit.
 
Legat de piesa, artistul a declarat „Piesa este insiprata din intamplarile de zi cu zi, are un mesaj pozitiv care ne indeamna pe toti sa fim mai uniti si mai visatori, mai increzatori in propriile forte. Este un indemn la sinceritate si incredere in sine. Important este sa zambim si sa mergem mai departe, indiferent de ce ne rezerva viata. Chiar daca uneori nu este totul roz, speranta ne face sa mergem inainte alaturi de prietenii adevarati si de persoanele iubite!”
 
Royal GNRL sau Alex, asa cum il striga prietenii, a crescut cu hip-hop-ul in suflet si excela in freestyle pe cand altii recitau doar poezii.
 
Antreprenor, producator muzical, songwriter si mc, sunt doar cateva dintre activitatile zilnice pe care aceasta le bifeaza.
 
A stat in spatele unor proiecte si evenimente muzicale de succes, iar acum a venit momentul sa faca pasul in fata.
 
In acest moment artistul lucreaza la mai multe proiecte interesante atat pe partea de productie cat si pe partea de songwriting si colaboreaza cu artisti importanti atat din sfera hip hop dar si din mainstream, aducand o noua aroma scenei urbane din Romania.
 
Legat de piesa, Royal a declarat „Mi-a placut ideea piesei inca de la primul play al instrumentalului. Diferenta intre acesta si alte 999 de beaturi pe care le-am ascultat a fost faptul ca transmite. Am incercat sa transmit cat mai multa emotie si sentimente. Traim in niste timpuri in care acest factor devine tot mai rar, iar noi, precum si cei din jurul nostru, avem nevoie sa ne hranim cu asta. ”
 
Vocea suava a lui Dony imbinata cu accentual de hip hop adus de Royal GNRL, alaturi de mesajul deosebit al piesei te fac sa o pui pe repeat inca de la prima audiție. Deci, haide sa-i dam play si sa ne bucuram de ziua de astazi!
 


Tag-uri: 1ArtistMusic, Dony, Motive, Roton Music, Royal GNRL,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii