„Aventura” Otiliei

26 sept.    1.448     

Otilia - Aventura

Zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, sute de mii de fani, zeci de spectacole in Romania si in afara ei si un mega hit, „Bilionera”; asa poate fi definita viata Otiliei din ultimele luni, cea mai fierbinte aparitie pe piata muzicala din Romania ce a luat cu asalt topurile de difuzari radio si vanzari din mai multe tari.
 
In noul ei single „Aventura”, compus de aceeasi echipa de succes ce a stat si in spate hitului „Bilionera”, Otilia canta despre experienta intensa a ultimelor luni datorata succesului pe un ritm senzual pop-dance plin de energie.
 
„In ultimele luni mi-am trait viata intr-o viteza nebuna si dupa regulile celor din jur, de acum sunt pregatita sa pornesc intr-o noua aventura, insa de data aceasta ritmul il voi impune eu! Sunt mandra ca am avut sansa de a canta pe atatea scene importante in ultimul an pentru a promova primul meu hit si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa imi ating telul!” declara Otilia.
 
Otilia Bruma, pe numele sau complet, si-a inceput perioada de succes a carierei muzicale odata cu mega hitul „Bilionera” si urmeaze acelasi traseu international pe care in urma cu cativa ani paseau INNA sau Alexandra Stan. Artista s-a bucurat de un imens succes in tari precum Turcia, Albania, Bulgaria, Azerbaidjan, Cipru sau Rusia si s-a clasat pe primul loc in airplay, in topurile iTunes sau in Shazam, devenind intr-un scurt timp, gratie talentului sau, o vedeta de talie internationala, cu mii de fani care ii urmaresc fiecare miscare si fiecare pas pe toate retelele de socializare.
 
Ambasadoare a energiei muzicii dance, Otilia a sustinut sute de concerte pe teritoriul European, dar si pe cel Asiatic, devenind o adevarata senzatie in Turcia, unde a participat la una dintre cele mai populare emisuni TV din tara, interpretand hitul Bilionera in fata a 10 milioane de telespectatori.
 
Artista si-a descoperit talentul muzical inca de la 3 ani, iar primul contact cu industria muzicala l-a avut la varsta de 17 ani. De atunci, Otilia a lansat cateva piese ca „Amor Real”, „Dragoste sau nu” sau „On Fire”, dar a dat lovitura super hitul Bilionera, urmand sa isi mentina statutul de artista de succes cu noua sa „Aventura”.
 


Tag-uri: Aventura, Otilia, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii