Bass Deejay si Johnny King „Shine”

6 dec.    1.929     

Bass Deejay & Johnny King - Shine

Noul lor single, care marcheaza si prima colaborare dintre cei doi artisti, „Shine”, ne arata ca adevarata frumusete se regaseste in interior si ca fiecare femeie poate sa isi exprime libera cele mai ascunse dorinte.
 
„Mesajul piesei este unul pozitiv, este despre cum sa dai frau liber sentimentelor si sa te simti bine”, a declarat Bass Deejay.
 
Pentru aceasta piesa, cei doi artisti au fost inspirati de puterea unui zambet care te face sa…stralucesti. Bass Deejay a adaugat: „Noul single e vesel si dansant, te binedispune instant. Am primit foarte multe aprecieri pozitive”.
 
Bass Deejay s-a nascut in Republica Moldova si a inceput sa studieze muzica intens odata cu admiterea la un liceu de specialitate. In 2005 este desemnat „Grand Master Radio Dj” de catre juriul festivalului „Grand Master Dj”, iar un an mai tarziu isi adauga in palmares si trofeul de „Best DJ of November”.
 
Bass Deejay s-a remarcat indeosebi prin remixurile sale, insa dintotdeauna si-a dorit sa isi promoveze creatiile proprii. Prima sa compozitie a fost „Show me your feelings” (ft. Smally & Monica), o piesa de impact care s-a bucurat de popularitate in Republica Moldova si nu numai. Doi ani mai tarziu a lansat „Our love song”, acompaniata si de un videoclip foarte reusit.
 
Talentul si stilul muzical al lui Johnny King rezida in originile sale din Congo. Pasionat de hip-hop si R’n’B, Johnny a fost inspirat, de-a lungul timpului, de artisti precum Bob Markey, Peter Tosh, Jimmy Cliff sau Alpha Blondy.
 
Cu aceasta noua piesa, „Shine”, (ft. Johnny King), Bass Deejay si-a propus sa exploreze noi orizonturi muzicale. Artistul se afla la inceputul calatoriei catre succes care va continua curand cu noi si noi piese.
 


Tag-uri: Bass Deejay, Johnny King, Roton Music, Shine,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.849      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.389      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii