Betty Blue lanseaza single-ul „La anii mei”

1 aug.    1.746     

Betty Blue - La anii mei

„Intr-o secunda” a cucerit pe toata lumea cu primul ei videoclip. Povestea continua cu cel de-al doilea single, „La anii mei”, fresh si plin de energie, asa cum este si Betty Blue. La anii ei, tanara artista se bucura de un succes incredibil; prima ei piesa are peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube.
 
Betty si-a luat gasca de prieteni si ne arata ca poti face orice, indiferent de varsta si restrictiile celor din jur. Creativi si foarte veseli, („Noi nu ramanem niciodata in pana de idei”), tinerii pornesc intr-o calatorie fantastica si plina de culoare prin care demonstreaza ca varsta nu e un impediment in a face doar ce-ti spune inima.
 
Piesa este compusa in studiourile KAZIBO, de catre Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Alexandru Antonescu, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat in mai multe locatii, printre care si heliportul din Bucuresti.
 
„Sunt convinsa ca generatia mea are multe de spus si poate sa-si lase amprenta. Varsta este doar un numar, mult mai important este ceea ce faci. Prin muzica mea, imi doresc sa raman pentru totdeauna in mintea si sufletul oamenilor”, declara Betty Blue.
 
In momentul lansarii primul videoclip, Betty declara despre alegerea numelui de scena: „Imi place foarte mult albastrul si cerul senin asa ca am ajuns sa-mi aleg numele de scena ca fiind Betty Blue. I-am promis tatalui meu ca-l voi face celebru si asa se va intampla”.
 
Betty Blue este o tanara artista aflata la inceputul carierei muzicale si mai declara ca doreste sa fie cunoscuta prin talent, entuziasm si profesionalism, in ciuda varstei fragede.
 


Tag-uri: Betty Blue, Cat Music, Kazibo Music, La anii mei,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.728      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.428      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.287      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii