Bianca isi lanseaza single-ul de debut „Trofeul din vitrina”

26 sept.    1.503     

Bianca - Trofeul din vitrina

Bianca, cea mai fresh apariţie din muzica românească, îşi lansează single-ul de debut, „Trofeul din vitrină”, însoţit de un videoclip incitant şi plin de sex appeal!
 
Piesa „Trofeul din vitrină” este compusă de Mihai Gruia şi Dorian Oswin, de la Mango Records.
 
„Melodia este adresată în primul rând bărbaţilor care la un moment dat nu au ştiut să preţuiască persoană iubită şi să se mulţumească cu ce aveau lângă ei. Mă regăsesc în versurile piesei, am trecut prin aşa ceva. Noi, fetele, trebuie să realizăm că nu suntem doar o opţiune pentru ei şi că atunci când depăşesc limita, va dispărea şi trofeul din vitrina lor”, a explicat Bianca.
 
Filmările pentru videoclip au avut loc în studioul OnX Media şi au durat mai bine de 12 ore. De machiajul artistei s-a ocupat Cristina Văduva, iar coafurile Biancăi au fost realizate de Barbu Vlad.
 
Bianca s-a născut în Buzău, are aproape 18 ani şi este în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti, la secţia Arta Actorului.
 
„Sunt foarte încântată că astăzi lansăm piesa mea de debut! Sper să vă placă și să o auzim în curând pe toate posturile de radio”, a încheiat artista.
 


Tag-uri: Bianca, Mango Records, Media Pro Music, Trofeul din vitrina,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii